Izrada web sajtova i online prodavnica + AI

Želite da iskoristite priliku i da pomoću AI alata predstavite na najbolji mogući način svoju ideju, usluge ili proizvode na internetu?
Kontaktirajte nas. Rezervišite mesto za unapređenje Vašeg poslovanja u okviru naše ponude za mesec decembar.

Izrada web sajta i online prodavnice pomoću veštačke inteligencije (AI - artificial intelligence)

Ponuda koju što pre treba da iskoristite za unapređenje poslovanja

Potrebna Vam je profesionalna izrada sajta, ali ne znate odakle da počnete?

Hajde da zajedno prođemo u kratkim crtama kroz sve korake koje treba da prođemo prilikom procesa izrade Vašeg sajta.

1. Kontakt i odabir paketa/ponude

Kontaktirajte nas putem chat-a, telefona, kontakt forme ili mejlom i objasnite nam kakav Vam je sajt potreban. Na osnovu toga mi Vam dostavljamo najbolju ponudu za izradu sajta u roku od 24h ili izaberite jednan od paketa koji najbolje odgovara Vašim zahtevima.

2. Precizno definisan ugovor

Nakon jasnog dogovora kakav sajt želite, cene i roka izrade prosledićemo Vam  putem mejla ugovor o saradnji. Ugovor je samo formalnost da bi se obećano ispunilo na obostrano zadovoljstvo. 

3. Materijal za sajt

Sledeći korak je prosleđivanje materijala koji želite da se nađe na Vašem sajtu. Logo, fotografije i/ili video i tekstualnog sadržaja (osnovna priča ili teze o Vašim uslugama ili proizvodima). Sav materijal prilagođavamo, optimizujemo za google (SEO) i za Vaše buduće kupce.

4. Domen, hosting i avans

Zatim sledi izbor domena, naziva za Vaš sajt. Pošaljite nam kako biste želeli da glasi, a mi ćemo za Vas pronaći najbolju dostupnu opciju za naziv i hosting pakete koje Vam preporučujemo. Prilikom kupovine domena i hostinga plaćate i avans, 30% od dogovorene cene. 

5. Izrada sajta

Izrada praktičnog i sveobuhvatnog web rešenja koje odgovara Vašim željama i potrebama Vaših kupaca. Od odabira palete boja za sajt do sređivanja materijala koji će biti na Vašem sajtu. Prezentovanje Vaših proizvoda ili usluga na najbolji mogući način, u svrhu povećanja Vaše prodaje.

6. Optimizacija sajta

Potom radimo osnovnu optimizaciju kako bi Vas potencijalni klijenti pronašli na internetu. Poštujemo sve SEO standarde kako bi Vas bolje pozicionirali na google-u. Koristimo ključne reči u tekstovima i optimizujemo performanse sajta radi bržeg učitavanja sadržaja. Povrezujemo sajt sa Google analitikom za praćenje posećenosti i konverzija na sajtu.

7. Postavljanje sajta na internet

Kada završimo sa izradom sajta možete pregledati sajt i možemo da radimo određene izmene ukoliko budu potrebne. Kada ste u potpunosti zadovoljni sa Vašim novim sajtom plaćate nam za uslugu izrade sajta koju smo prethodno dogovorili i definisali ugovorom.

8. Izmene sadržaja, dizajna i plaćanje

Nakon provere kompletnog sadržaja na sajtu, u dogovorenu cenu uračunata je i mogućnost izmene sadržaja i dizajna na Vaš zahtev. Naknadne izmene i dopune sadržaja, posle mesec dana ili dužeg vremenskog perioda dodatno se naplaćuju po dogovoru. Sva plaćanja je moguće vršiti u nekoliko rata (broj rata zavisi od našeg dogovora – ugovora).

9. Održavanje sajta i obuka

Kada je Vaš sajt postavljen na internet i zadovoljni ste našim radom, glavni deo našeg posla je završen. Možemo Vam održavati sajt ukoliko to želite, vodimo računa da je sajt uvek ažuriran, da sve besprekorno funkconiše, radimo backup sajta, izmene i slično ili obučimo osobu kojoj želite da poverite taj deo posla. Unapredi ćemo Vaše poslovanje i pomoći ćemo Vam da pobedite konkurenciju.

Nekoliko naših klijenata

10. Garantujemo kvalitet i vidljive rezultate

Odaberite paket

Bez obzira da li Vam je potrebno jednostavno rešenje u kratkom vremenskom roku ili sajt jedinstvenog dizajna i funkcionalnosti – imamo rešenje za Vas! Mi realizujemo Vaše zahteve.

Cene izrade sajta podelili smo u tri paketa, ali moramo napomenuti da su cene informativnog karaktera i zavise od veličine i kompleksnosti sajta koji se izrađuje, specifičnih zahteva i vremena, odnosno roka izrade.
Cene mogu biti i više i niže od prikazanih cena. Plaćanja se vrše u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS.
Sva plaćanja je moguće vršiti u nekoliko rata (broj rata zavisi od našeg dogovora – ugovora).

Želite da sarađujemo?